maandag 5 november 2018

Het geheim werd onthuld

Zoals beloofd mochten we na de vakantie eindelijk weten wat er in de rugzak van Winnie The Pooh zit.

Matei is de geluksvogel van de dag dus hij mag de rugzak openen. Spannend!!


Matteo dacht dat er een boek in zat, Thomas dacht aan een hartje. Ze hadden het allebei mis maar Matteo dacht toch meer in de juiste richting want in een boek staan woorden en woorden worden gevormd met letters. Dat is nu net waar Winnie The Pooh voor zorgt; kaarten met bijna alle letters van het alfabet! 
We hopen dat vooral onze jongens van het derde het interessant vinden, maar misschien herkent iemand uit onze groep van het tweede ook af en toe een letter die hij/zij in onze klas tegenkomt. We zijn een tijdje zoet als we nu elke maandag een nieuwe letter uithangen en onze klas wordt er ook wel kleurrijk van!

Eigenlijk mag er maar één kaart per week uit de rugzak komen maar onze grote jongens hebben toch al eens gezocht of  de letter van hun eigen naam erbij zit.


 Gevonden! 


Nu die letters allemaal weer vlug weg want de enige die er na vandaag uit mag is de 'd' , 'D' van deur.  En nu zoeken maar of je die letter vaak tegenkomt thuis, op straat of eigenlijk overal en of je woorden vindt die met een 'd' beginnen... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten