maandag 3 september 2018

Een nieuw begin...

Hier zijn we dan; een leuke groep jong geweld!
Zie je onze grote jongens in en op de zetel?
Dat zijn de kleuters van de derde kleuterklas; Gust, Matteo,  Jasper, Simon, Thomas en Aaron. Zij worden jufs steun en toeverlaat voor alle mogelijke klusjes.
Op de banken en op het tapijt zitten de kindjes van de tweede kleuterklas; Clara, Maxine, Stien, Amber, Manon, Matei, Milan, Alixe, Anouk, Enora, Remko, Julien, Sofie, Eleana, Emiel, Jerome en Chloé.
Juf had graag ook op de foto gestaan maar een statief en dan vlug lopen om er op tijd bij te staan zoals Matteo voorstelde, hadden we niet en de selfie, een andere slimme oplossing hebben we geprobeerd maar is mislukt.
  

En we vliegen er in; 
Stien is morgen onze eerste jarige. Geen verjaardag zonder kroon! Gelukkig ziet ze het al meteen zitten om haar kroon te beschilderen.


Ijverige puzzelaars die gaan voor een eerste smiley op het werkbord. Ook al zitten twee en drie bij elkaar, Jasper koos een puzzel op de plank met puzzels enkel voor het derde en de anderen kiezen  een puzzel een kastplankje lager. 



Matteo en Thomas tekenen zichzelf. Daarna knippen en kleven ze de letters van hun naam. Zo zijn we zeker; de werkjeszak gaat niet verloren.


De kleuters van het tweede hebben een symbool als herkenningsteken.


Een grote trekpleister; de computer... 


Je zou van minder honger en dorst krijgen.






Dag één zit erop maar we hebben er gelukkig nog een heleboel te gaan!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten